Litt skyer over Austrheim

Første kamp for RMH Hauk denne sesongen var mot Austrheim på Austrheim Kunstgress. Dette var den første offisielle 7er kampen til Haukene. De gjorde en flott innsats og hentet inn Austrheim gang på gang, men 2 * 30 med mye løping gjorde at de ikke klarte å være så tett i Austrheim hele tiden. Det ble et tap, men det var en kamp med mange flotte mål og mye bra spill. Men jeg skulle ønske at det hadde blitt slått mer ned på usportslig opptreden på banen, noe som det virket som banens veileder ikke la merke til. Men jeg ser frem til neste kamp og håper at de får det like bra til eller bedre da.

Sola skinner på gressbanen på Bø

Den 20.april var det klart for første kamp for samarbeidslagene RMH Tiger og Hordabø-Radøy/Manger Løve. Begge laga gjorde en flott innsats og hadde mye bra spill, men det endte med seier for RMH Tiger.

Jentene på tigerlaget hadde mye bra spill. De stod på og skapte mange flotte sjanser, noen gikk i mål mens andre ble stoppet. Det var mange flotte pasninger og noen flotte mål. Det var en flott ettermiddag på Bø..

Barnefotballkveld 17. februar på Radøy Ungdomsskule


RMFK inviterer til barnefotballkveld på Radøy ungdomsskule 17.februar 2015 kl. 17:30-21:30.
Fotballkretsen stiller med instruktørar – ingen påmelding, berre å møte opp på skulen.
Styret i RMFK oppmodar trenarar/lagleiar/foreldre til å delta. Er du engasjert i et barnefotballag i Radøy/Manger FK? Er du trener eller lagleiar?. Har du nokon gong lurt på korleis du kan få meir og betre aktivitet for dine spelarar? Me inviterer til ein kveld der me har fokus på å lage gode og effektive økter for 7-12 åringane.
Kurset «Barnefotballkvelden» består av 2 x 45 min. med teori og 2 x 45. min i praksis med gjennomgang av øvelsar ute på treningsfeltet, og som gjev konkrete tips som kan brukast i den daglege treninga. Kurskvelden er gratis, så det vert ingen kostnader for klubben eller deltakarane.
I den teoretiske bolken ser me på temaer som: verdiar og retningslinjer i ungdomsfotballen, hospitering/differensiering og på trenarrolla.
I den praktiske økta vil det bli vist eksempler på ei god oppbygging av økta, god organisering/inndeling og gode øvelser/aktivitetar for ungdom.
Kvelden er et lavterskeltilbod og ein treng ikkje å ha vore på kurs, eller ha lang trenererfaring i forkant. Det vil verte tid til å kome med spørsmål og diskutere ulike problemstillingar. Ellers er kvelden meint å kunne gje litt ekstra inspirasjon og auka forståing for heilheten i klubben. I tillegg er dette meint som en «appetittvekker» for «trener c lisens» kursa.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2015

Det vert halde årsmøte i klubben

SØNDAG 15. MARS 2015, KL 1400 PÅ RADØY UNGDOMSSKULE.

Vanlege årsmøtesaker.

Saker som ein vil ha handsama på årsmøtet, må vera styret i hende seinast 28.februar.

Alle medlemmer over 15 år, har røysterett på årsmøtet.

Endeleg program for årsmøtet, vert sendt ut seinare.

Mvh

Styret i Radøy Manger FK

 

Invitasjon til sesongen 2015

Påmelding til sesongen 2015 er nå tilrettelagt for på i menyen på høgre side. Vær ute i god tid da dette skal behandles i klubben også. For meir info om klasseindeling fra kretsen, se linken under:

RMFK G/J 9 – Flott trening i gymsalen på Sæbø skule

I dag hadde R/M 2005 barna en flott trening i gymsalen på Sæbø skule. Vi hadde øvelser som gikk på konsentrasjon, tilpasning av fart, føring av ball, pasninger,smålagspill og vi hadde også litt stafett. Barna koste seg og var godt trøtte når de skulle hjem. I dag 12. nov blir treningen i Radøyhallen fra klokka 17.00 til 18.00. Hvis det er noen som vurderer å begynne mes fotball, så kommer vi nå til å starte med eget jentelag og guttelag på 2005 trinnet. Så hvis det er noen som vurderer å begynne, så er det bare å titte innom. Enten det er på Sæbø, tirsdagen 18.00-19.00 eller Radøyhallen, onsdagen 17.00 til 18.00.

Flott sesong for Jenter 16 og Jenter 19

RMFK Jenter 16 og Jenter 19 har hatt ein flott sesong 2014.
J19 vann si avdeling og spelar om kretsmeisterskap i dag mot
Vestsiden/Askøy på Ravnanger.
I tillegg spelte dei finale i Førde Cup i helga der dei tapte knepent 3-1
mot Bergsøy. Johnny har gjort ein god jobb med jentene etter at han overtok.
(Førde Cup er ei innandørs 5-er turnering for ungdomsfotball for lag frå
Sunnmøre,Sogn og Fjordane og Hordaland. Ei turnering som vert spelt i
Førdehallen med innledane spel fredag-lørdag og sluttspel søndag.
Radøy/Manger stilte i år med 5 lag. Eit J19 lag, to J16 og to J14 lag. Ei
flott avsluttningshelg for desse laga.)

J16 vann og si avdeling i 3.divisjon etter ein strålande haustsesong.Dei
har og spelt om kretsmeisterskap med tap mot Bjørgum 3-1 og seier over
Smørås 7-3. Dersom Smørås slår Bjørgum i siste kamp førstkommende torsdag
(med mindre enn 6 mål) er våre jenter kretsmester i 3.div :-)
Det gror godt på jentesida i klubben vår….
Klubben gratulerer !

Bestill klubbtøy online.

KlubbgenserSom ein del av klubbavtalen med Steve Perryman Sport har Steve Perryman Sport lagt tilrette for at klubbkolleksjonen kan bestillast direkte på nett. Bruk linken til venstre på heimesida for bestilling.
NB. Kun betaling med kort, ingen fakturering.

Steve Perryman Sport kjem ut lørdag 8. november under Manger Cup og har stand med klubb kolleksjonen vår.

bkk-drakt
Det er tid for å søke BKK om draktsett, husk å krysse av for Adidas long sleeve (grunna avtalen med Steve Perryman sport)

Radøy/Manger Hauk (G10) slår til

Den 2 oktober gjorde Radøy/Manger Hauk en flott innsats mot Austrheim i Grønålen. R/M Hauk startet veldig rolig og ballen gikk mye frem og tilbake. De fikk et mål og fikk snart et til, men ble hentet inn igjen. Men kampen endte med et bra resultat, og vi håper at de klarer å repetere prestasjonene neste kamp. Neste kamp blir mot Alvidra på Grønålen Torsdag 16.10. Håper på et godt oppmøte for å støtte laget, det er nest siste kamp i serien.

Kvernbit Cup 2014

IL Kvernbit inviterer til Kvernbit Cup på Fossemyra idrettspark 29. – 31. august 2014! Påmeldingsfristen er til 15. juni 2014.

 

Klubbkveld med Steve Perryman Sport – onsdag 26.03.14. kl. 18:00-21:00

Steve Perryman sport

RMFK har inngått ny utstyrsavtale med Steve Perryman Sport (SPS) Avtalen gjeld for 5 år.
Det vert arrangert klubbkveld den 26.mars kl.18:00-21:00 Rom 3 på Radøy ungdomskule, Manger, der SPS vil visa vår klubbkolleksjon.
SPS fører Adidas produkter som gjev klubben rabatt i forhold til klubbkjøp og bonusavtale.

Alle medlemmr i RMFK får 20% rabatt på alt kjøp på ordinære varer hjå SPS. Kjøp av Addidas utstyr utløyser bonusutbetaling  til RMFK
Alle medlemmer  som har betalt kontingent, vil få eit rabattkort som må visast fram ved kjøp i butikkane til SPS.  

Austrheim cup 2014

Då er acpåmeldingssida for Austrheimcup 2014 aktivert. Påmeldingssida vil vere open fram til 25. april. Austrheimcup vil i år bli arrangert helga 31. mai – 1.juni, som vanleg på naturgras ved Austrheim Stadion. I år er det årsklassane 2002 – 2007 ( gutter og jenter) som er dei aktuelle klassane.

 For påmelding brukar du denne linken: Home