Endelig er keeperskolen tilbake på Radøy

 

 

 

332680

Foto:www.bergenkeeperskole.no

 

 

Nå kommer Bergen Keeperskole igjen for å jobbe med keeperne i Nordhordland. Den 20. og 21. er de på Grønålen/Manger kunstgress for å jobbe med forskjellige temaer og teknikker. De starter klokken. 09.00 og holder på til 13.00 De deler gruppen i 2, slik at de som allerede har mykje kunnskap og erfaring får mer utfordring. De har også med seg en del keeperutstyr som det går an å kjøpe på keeperskolen. Les mer her.

Påmelding til 2-dagers keeperskole på Manger finner du her.

 

For RMFK medlemer:

Radøy/Manger FK. betaler for 1 keeper per lag, er det ønskelig å sende flere keepere må dette avklares med klubben først. Klubben betaler for treningen, skal man ha deltakerpakker må man betale disse selv. I faktura epost skal dere skrive: rmfk@live.no

 

 

Det er stengt for kommentarer.