Nå er det igjen tid for klubbdommerkurs i RMFK.

RMFK er en klubb som stadig får nye medlemmer og lag. Dette medfører at vi trenger flere dommere til å dømme. Enten det er deg som ønsker litt ekstra utfordringer, eller om du ønsker å gjenoppta tidligere dømming.

Som en klubbdommer kan en dømme forskjellige fotballtyper: 3er fotball, 5er fotball og 7er fotball. På klubbdommerkurs får man oppdatert seg på de nyeste regler innen for barnefotballen og får et godt grunnlag for å dømme.

Når man dømmer får man en hvis sum ut fra hvilken type fotballform man dømmer. Som klubbdommer får man betalt best for 7er fotball, mens man kan få enda mer som Rekrutteringsdommer, som krever en annen type kurs. Det kan være en grei inntekt for dater, kino, kjøretimer osv.

Noen av dommerne har sagt at de som dommere får en bedre forståelse for spillet også. Så mange fordeler med å ta dommerkurs.

RMFK betaler kurset, slik at det er gratis for deltakerne, men man må være med på en dommerdugnad under Manger Cupen og dømme for klubben etterpå. Jeg prøver også å fikse det slik at det er mulig å få prøvd seg med dømming på tidligere tidspunkt, hvis dette er ønskelig

Ønsker du å bli klubbdommer ?Trykk her

Det er stengt for kommentarer.