Vil du bli klubbdommer i Radøy/Manger FK?

Vi trenger deg som klubbdommer !

RMFK er en klubb som stadig får nye medlemmer og lag. Dette medfører at vi trenger flere dommere til å dømme. Enten det er deg som ønsker litt ekstra utfordringer, eller om du ønsker å gjenoppta tidligere dømming.

Det er da slik at man kan ta noe som heter klubbdommerkurs, hvor man går gjennom regler for 5’er og 7’er fotball. Dette gjør da at man får dømme i disse klassene i barnefotball og kanskje prøve seg litt i ungdomsfotball. RMFK betaler kurset, slik at det er gratis for deltakerne, men man må være med på en dommerdugnad under Manger Cupen og dømme for klubben etterpå.

Etter hvert som man har dømt en del kamper kan det være aktuelt å ta rekrutteringsdommer kurs, hvor man da også kan dømme 11’er kamper og få oppdrag fra NFF Hordaland.

Vi håper at du ønsker å bli en del av den flotte gjengen av dommere vi har i klubben. Ta kontakt på denne eposten for å vise interesse (dommerkontaktrmfk@gmail.com), du kan også trykke på «jeg vil bli dommer i RMFK» eller trykk her for å komme direkte til siden.