Hvordan få dommer til kampene hvor det ikke er satt opp dommer

NFF Hordaland setter opp kamper i 9er- og 11-er kamper i ungdomsfotballen i Hordaland. Av og til er det  noe som gjør at man allikevel trenger å få tak i en dommer. Hvis dette er tilfelle, eller man har et lag i barnefotballen, prøver man å få tak i dommer hos dommerkoordinator.

Dommerkoordinator prøver å hente kampinfo fra NFF Hordaland sine terminlister, for så å fordele dommere til de forskjellige kampene. Er det slik at man ikke har fått dommer en uke før kampen, kan det være lurt å ta kontakt/kontakt igjen med dommerkoordinator.

Grunnen til at man får forskjellige dommere og ikke en fast dommer til å dømme kampene, er at det er viktig at dommerne får prøve seg på forskjellige fotballformer og at de har får til en hvis grad tilbud om å dømme like mange kamper.

Blir det endringer i terminlisten for kamper i barnefotballen, er det viktig at det blir gitt beskjed til meg iht dommere. Det er også viktig at det blir gitt beskjed til kioskansvarlig på vedkommendes hjemmebane.

Send en mail til jarle_pedersen@yahoo.no eller gi beskjed på messenger for å få dommer til kampen. Er det noen spørsmål så er det bare til å ta kontakt.

Mvh

Jarle Pedersen

Dommerkoordinator Radøy/Manger FK